Usuwanie konta AutoRoster

W aplikacji zaloguj się tą samą metodą Google lub e-mail, której używasz dla konta. Usunięcie wymaga świeżego potwierdzenia tożsamości i kasuje konto AutoRoster, grafiki, backupy oraz dane chmurowe powiązane z kontem.

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji Google Play. Jeśli masz aktywną subskrypcję, anuluj ją osobno w Google Play.

Nieodwracalne rekordy antyfraudowe dotyczące wykorzystania triala mogą zostać zachowane przez maksymalnie 36 miesięcy bez grafików, nazw pracowników i adresu e-mail.

Usuwanie danych bez usuwania konta

Jeśli chcesz usunąć część lub całość danych AutoRoster bez usuwania konta, napisz z adresu e-mail używanego przez Twoje konto AutoRoster na autoroster.review@gmail.com. Dotyczy to zarówno kont Google, jak i kont logowanych linkiem e-mail.

Na żądanie możemy usunąć dane grafiku, backupy i dane chmurowe powiązane z kontem. Nieodwracalne rekordy antyfraudowe dotyczące triala lub programu poleceń mogą zostać zachowane przez okres wskazany w polityce prywatności.